Over Training & Coaching
0-100

Training & Coaching 0-100 is opgericht door Carla Stals omdat zij de noodzaak in het sociale domein zag om trainingen te bieden waarbij direct de vertaalslag naar de praktijk wordt gemaakt. Naast trainingen bieden wij ook coaching, supervisie, intervisie en denken mee bij complexe vraagstukken.

Voor elke training matchen we de juiste trainer aan de opdrachtgever. Een goede implementatie en borging gaat ons aan het hart,  hier adviseren wij ook over. Onze incompany trainingen zijn écht maatwerk. 

Onze trainers hebben diverse expertises en veel ervaring in het werkveld. Wij zijn gespecialiseerd in:

Vraag een gesprek aan voor de mogelijkheden. 

Over Carla

Al meer dan 10 jaar is Carla gespecialiseerd in Verbindend Gezag® & Geweldloos Verzet. Hierbij ondersteunt ze (pleeg)ouders, professionals, leerkrachten en schoolteams in het aanpakken en voorkomen van moeilijk gedrag bij jongeren. Het versterken van innerlijke kracht, herstel van relatie, gezag neerzetten vanuit een collectief, verzet als “strijd” in het belang van het kind, de illusie van controle loslaten, doen wat je zegt en zeggen wat je doet ….zijn enkele thema’s in de training en coaching. Carla werkt al 30 jaar met kinderen, (pleeg)ouders en hun schoolcontext en put uit een schatkist van ervaringen.

Carla maakt deel uit van het Nederlands netwerk van kartrekkers Nieuwe Autoriteit & Geweldloos Verzet alsook het vormingsnetwerk van trainers in België (NAGVopschool).

Naast Verbindend Gezag® & Geweldloos Verzet heeft Carla zich toegelegd in het contextueel werken en werkt ze veelal rondom gehechtheid, trauma en veerkracht.

“Ik gun elke opvoeder dat hij werkt vanuit kracht in plaats van (on)macht en dat van daaruit het kind al zijn talenten kan ontwikkelen: daar klopt mijn hart sneller van”!

Naast Training & Coaching 0-100 is Carla Stals coördinator van Stichting Helse Liefde, een expertisebureau met expertise in seksuele uitbuiting, criminele uitbuiting, mensenhandel (loverboys), afhankelijkheidsrelaties en eergerelateerd geweld.

Onze trainers

Carla Stals

Eigenaar en trainer

Yvonne Orbon

Trainer & Supervisor

Marc Quaden

Trainer & Supervisor

Arno Derikx

Trainer

Ineke Bannink

Trainer

Kailey Hendrikx

Trainer

Dominique Hollman - van Munster

Trainer

Kim Froidmont

Trainer

Meike Janssen

Administratie

Ellen Hermans

Trainer

Ellen Biemans

Trainer

Ron Ottenbros

Trainer

Leon Franssen

Trainer

Eefke Faasen

Trainer